O nama

Obratite nam se s povjerenjem

Slušamo želje investitora

Želite urediti vaš stan, kuću, vilu ili poslovni prostor. Imate snove, ali ih ne znate sami realizirati? Obratite nam se s povjerenjem. Ispričajte nam vaše snove. Pokažite prostor. Za vas ćemo napraviti sve potrebne analize prostora, prepoznati vaš stil, vaš duh. Uz pomoć naših arhitekata i dizajnera, vaši će snovi i želje dobiti oblik. Nakon prvotnih analiza, napraviti ćemo koncepte unutarnjeg uređenja, predložiti vam boje i materijale, dekore, te namještaj i opremu. Izraditi ćemo vizualizacije vašeg prostora i dočarati vam konačan izgled vašeg prostora.

Na temelju konceptualnih rješenja, izraditi ćemo detaljnu projektnu dokumentaciju, izvedbene projekte, detalje i sheme, te foto-realističnu vizualizaciju vašeg prostora. Na temelju toga pripremiti ćemo vam detaljan troškovnik potreban za uređenje i izvođenje. Za Vas ćemo pripremiti sve što je potrebno da vaš prostor i vaši snovi postanu stvarnost.

Naš tim vas prati u svakom koraku realizacije unutarnjeg uređenja. Uz vas ćemo odabrati sav namještaj i opremu, paziti na svaki detalj, dostaviti vam sve i pomoći u montaži i izvođenju. savjetovati vas na svakom koraku, te usko surađivati sa svim izvođačima, na Vaše zadovoljstvo.

U svakom trenutku stojimo Vam na raspolaganju. A nakon što uđete, uselite u vaš novi prostor, vaše nam je zadovoljstvo najbitnije.